Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Vad är priset på anpassad bearbetning av plast CNC -delar?

Släpp tid: 2023-06-14 11:00:42   träffar: 8

in dongguan cnc delar bearbetningsfabrik för att göra affärer under lång tid, varje dag kommer i kontakt med alla typer av CNC -delar bearbetar behov hos kunder, de kommer från olika regioner i landet, vissa är över hela världen. Varje kund har sina egna personliga behov, men de flesta av dem är mer bekymrade över servicepriset för CNC -delar som bearbetar anpassning, det vill säga serviceavgiften för CNC -delarbehandling. I själva verket är priset inte det mest kritiska, den totala servicenivån för CNC -delar bearbetning är den mest kritiska.



\

"Some Time sedan, kontaktade en kund från Shenzhen vår CNC -delar bearbetningsanläggning genom att leta efter"cnc -delar bearbetning av anpassningpå internet. De har en plast CNC -delar som bearbetar anpassad produkt som måste göras, främst för att testa om produktdesignen är rimlig. I den tidiga kommunikationen vill Mr. Chen veta hur mycket det kostar att göra plast CNC -delar bearbetning av anpassning.




a kund som är orolig för priset i början av utredningen vet i allmänhet inte mycket om CNC -delar bearbetningsindustrin. I CNC -delarbehandlingsindustrin måste bedömningen av kostnaden för CNC -delarbehandling tillhandahålla 3D -ritningar av produkten, liksom produktionskraven för delarna, inklusive material, bearbetningsmetoder, mängder och ytbehandlingsprocesser, etc. Om det finnsnågra speciella krav är detnödvändigt att förklara tydligt med CNC -delarbearbetningsanläggningen, och kostnaden kommer att bedömas enligt denna information.




if Du kan inte tillhandahålla 3D -ritningar av CNC -delar bearbetningsprodukter, det är svårt för CNC -delar bearbetningsfabriker att utvärdera priset på plast CNC -delar bearbetning. Vi har också träffat många kunder, det finns inga CNC -delar som bearbetar anpassade ritningar, även produkten har ingen fysisk. Sådana kundförfrågningar kan inte utvärdera priset, vi CNC -delar Bearbetningsfabrik kan inte göra det, måste ha 3D -ritningar eller 2D -ritningar kan göras, om det finns en produkt kan ritas enligt utseendet på CNC -delar som bearbetar anpassade 3D -ritningar.



Relaterade nyheter

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Alla rättigheter förbehållna.