Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Hårdvarubehandlingstillbehör används mer där maskiner?

Släpp tid: 2023-06-14 10:56:02   träffar: 9

Hardware -bearbetningstillbehör används mer där maskiner?


hardware -bearbetningstillbehör är mer och mer, i många maskiner kan många bearbetningstillverkare appliceras på mer på mer , liknande kranar, eller gaffeltruckar eller kranar, ellernågra av guldlåsarna i livet,nycklar, lokomotivunderhållsdelar, dessa AH, kan tillämpas på, detta är en punkt,nu specifikationerna för hårdvarubearbetning och bearbetningsmaterial är annorlunda är behandlingsstorleken också annorlunda beroende på kundernas behov.




(1) Vid utformningen av delarnas strukturella form används utseendet och kombinationen av den komplexa och rimliga strukturen och antalet bearbetningsytor och bearbetningsområdet minimeras så långt som möjligt.n




(2) Välj en rimlig metod för tomt förberedelse i maskintillverkning, som indirekt kan indirekt kan Applicera profiler, gjutning, smide, stämpling och svetsning. Valet av tomt är relaterat till de detaljerade konsumenttekniska förhållandena och beror i allmänhet på konsumtionssparten, datafunktionen och bearbetningsförmågan.




(3) Kraven för metallstämpelbildningsfunktion, för att underlätta framstegen med stämplingsdeformation och kvaliteten på delar, data bör ha god plasticitet, liten utbyte Förhållande, stor plattans tjockleksdirektivitetskoefficient, liten platta tre
dimensionell direktivitetskoefficient och ett litet förhållande mellan utbytesstyrkan och elastisk modul för data. Separationsprocessen kräver inte data med stor plasticitet, utan data med viss plasticitet.

-



(4) regler för lämplig tillverkningsnoggrannhet och ytråhet. Kostnaden för metallstämpeldelar kommer att läggas till med framstegen mednoggrannhet, särskiltnär det gäller högnoggrannhet, är detta tillägg extremt uppenbart. Därför bör hög precision inte bedrivas utan tillräckligt bevis. På samma sätt bör ytråheten hos metallstämpeldelar också baseras på de praktiska behoven i utseendet för att göra lämpliga regler.


Relaterade nyheter

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Alla rättigheter förbehållna.